folderTX2012cover1

Van Hool autocars
elegantie in transport

Stedentrips, interstedelijke trajecten, pendelreizen naar het zuiden,... voor elke doelgroep en voor elk reisdoel heeft Van Hool de geschikte touringcar. Comfortabel en betrouwbaar, met net dat ietsje meer om de trip onvergetelijk te maken.

TXgammabuttonEXgammabuttonCoachesUSAbutton1

Technisch concept

Van Hool blijft trouw aan haar succesvolle onderbouw, en volgt van nabij de evoluties van nieuwe elektronische systemen. Van Hool onderzoekt ook in welke mate zij effectief kan bijdragen tot verhoging van het comfort, en de actieve en passieve veiligheid van de touringcars.
De keuze aan milieuvriendelijke motoren laat Van Hool toe om tegemoet te komen aan de specifieke wensen van elke klant.

Onderhoudsvriendelijk concept

Met het oog op een lange levensduur wordt een grondige anticorrosiebescherming aangebracht, eigen aan de hoge Van Hool-standaard. Tevens wordt bij de constructie maximaal gebruik gemaakt van corrosievrije materialen.

De chauffeur en zijn werkomgeving

De chauffeurspost is van al het nodige voorzien zodat de chauffeur in de beste omstandigheden zijn voertuig kan besturen.

Een optimale klimatisatie

Uiterste zorg wordt besteed aan de realisatie van een optimale luchtverdeling. Door de opdeling en de toepassing van de modernste regeltechnieken heerst er een aangenaam binnenklimaat.

item2

logouniverseel1 m2 buttonblauw

folders

m1 m4
m6
m7 taalpools
coverEXNedEng