folderExquicity2013
logouniverseel1 m2

Autobussen: openbaar vervoer

Wie aan openbaar vervoer denkt, denkt aan Van Hool. In het uitgebreide gamma bussen vindt iedere maatschapppij precies dat type dat ze nodig heeft: van midi tot dubbel geleed, met centraal of achteraan geplaatste motor, met diesel- of alternatieve aandrijving. Hun gemeenschappelijke kenmerken zijn kwaliteit, betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid.

Van XXL tot S

Om aan de specifieke vervoersnoden tegemoet te komen biedt Van Hool een volledig gamma stads- en streekbussen aan, van XXL (25m) dubbel gelede tot S (8,6m) midibus. Door een optimale inbouw van de motor heeft Van Hool een lagevloer over de volledige lengte van de bus.
Rijdend in een Van Hool zal je vele kenmerken ontdekken:

Van Euro VI tot Fuel cell

Om te beantwoorden aan de groeiende nood van de steden naar bescherming van het milieu biedt Van Hool een volledig gamma moderne milieuvriendelijke bussen aan, gaande van Euro IV diesel aandrijving tot CNG (gecomprimeerd aardgas), trolleybussen en hybride brandstofcelbussen.

Van Hool is de coördinator van het op één na grootste waterstof subsidieproject in Europa. Meer informatie >

Van ontwerp tot naverkoop

Om de busondernemer in de mogelijkheid te stellen om de toekomstige uitdagingen van het openbaar vervoer aan te kunnen, biedt Van Hool een gamma bussen aan tegen de juiste prijs/kwaliteitsverhouding. Meer dan 60 jaar wordt Van Hool erkend voor zijn topkwaliteit, zijn bekwame engineering en industriële flexibiliteit om tegemoet te komen aan de steeds meer eisende markt.

folderPublicTransportcover
buttonblauw

folders

buttonblauw1 exquicitybutton

in de kijker

m1 m4
m6
m7 taalpools