Sportief, functioneel & dynamisch

Hoogte- en zijlichten

Met het oog op verbeterde veiligheid, functionaliteit en levensduur is het ganse TX gamma uitgerust met een nieuwe generatie van LED lichten.

Vloeiende zijlijn

De inox raamlijst accentueert het sportieve en dynamische karakter van het TX model, en benadrukt de typische “Van Hool look”. De vlakke zijkant van het voertuig bevordert de aero-dynamische eigenschappen om zo het verbruik te minimaliseren.

Sportief, functioneel & dynamisch
Koplampen

Koplampen

De vernieuwde TX koplamp is letterlijk de blikvanger van het TX gamma, en weerspiegelen de dynamische, sportieve en solide uitstraling van het TX gamma. De lens is vervaardigd van een polycarbonaat met krasbestendige coating waardoor ze zeer duurzaam en even stralend blijven. De grootlichten en dagrijlichten maken gebruik van innovatieve LED-technologie voor een optimale lichtsterkte.

Noodontluchting

Noodontluchting

Solide en bedrijfszekere noodontluchting van de bedrijfsdeuren, die voldoet aan de nieuwste Europese aanbevelingen.

Voorzijde

Voorzijde

De voorzijde van het TX gamma wordt gekenmerkt door een sportief en tijdloos design dat naadloos aansluit bij de zijkant van het voertuig, en zo de standaard zet voor een nieuwe generatie van luxueuze coaches.

Exterior design

Instapdeuren

De nieuwe instapdeuren zijn een balans tussen verfijnd design en bedrijfszekerheid. Het design van de instapdeur vooraan met verlaagde glaslijn draagt bij tot een optimaal overzicht van de chauffeur rondom zijn voertuig. De dubbele drukknop voor het openen van beide instapdeuren verhoogt het comfort van de chauffeur. Om maximale veiligheid te garanderen zijn de instapdeuren voorzien van een extra gevoelige rand. Ook instapdeuren met afstandbediende elektrische sloten behoren tot de mogelijkheden.

Wieldeksels

Keuze tussen elegante hoogglans ALU-velgen, of kunststof wieldeksels met een moderne en dynamische look. Bevestiging met een beugel die direct tussen de wielmoeren geklemd wordt om een solide montage te garanderen.

Wieldeksels TX
Wieldeksels TX