Van Hool levert 4-assige melktankoplegger aan Abrahams Transport uit Nederland

Koningshooikt – Van Hool, onafhankelijk constructeur van bussen, touringcars en industriële voertuigen, levert een 4-assige melktankoplegger voor FrieslandCampina aan transportbedrijf Abrahams Transport uit Hilvarenbeek, Nederland

Deze 4-assige INTRA melktankoplegger zal ingezet worden voor het transport van zuivelproducten tussen de verschillende FrieslandCampina-vestigingen. Het voertuig is geheel gebouwd volgens de opgelegde specificaties van deze zuivelonderneming gekoppeld aan de specifieke eisen van de klant. Abrahams Transport V.O.F.

Met een inhoud van 36.000 liter biedt de 4-assige uitvoering, inclusief 2 liftassen en
1 meeloopas, de mogelijkheid om 50 ton MTM in Nederland geheel te benutten met een
2-assige trekker. Met de eerste as gelift kan de combinatie geheel reglementair België en Duitsland doorkruisen. De oplegger zal dag en nacht ingezet worden, 7 dagen per week, met een ploeg van 4 chauffeurs.

“Dankzij een vlotte, ruimdenkende en intensieve samenwerking zijn we tot een zéér mooi resultaat gekomen. Deze oplegger biedt ons de mogelijkheid de maximale capaciteit te benutten, gekoppeld aan een optimale efficiëntie.”, aldus Kees Abrahams, Directeur van Abrahams Transport V.O.F. en eigenaar van de oplegger.

Van Hool (www.vanhool.be) is een Belgische onafhankelijke constructeur van bussen, touringcars en industriële voertuigen. Het bedrijf is opgericht in 1947 en gevestigd in Koningshooikt, België. Het overgrote deel van de productie is bestemd voor Europa en Amerika. Van Hool telt bijna 4.000 medewerkers.

Elke dag voorziet Royal FrieslandCampina (www.frieslandcampina.com) circa 1 miljard consumenten verspreid over de wereld van voeding die rijk is aan waardevolle voedingsstoffen. Het behoort hiermee tot de 5 grootste zuivelondernemingen in de wereld. Het transport van zuivelproducten tussen de vestigingen met INTRA melktankopleggers, zoals die van Abrahams Transport V.O.F., is essentieel voor het functioneren van de onderneming.

 

EINDE

 

Redakteuren, voor meer inlichtingen, gelieve contact op te nemen met

Van Hool : Dirk Snauwaert, Public Relations Manager; tel: +32/(0)3/420.22.12;
gsm: +32/(0)499/555.032; email: dirk.snauwaert@vanhool.com

 

Abrahams Transport V.O.F. : Kees Abrahams, Eigenaar/Directeur;
tel: +31/(0)13/505.62.05; email: kees@abrahamstransport.nl