Van Hool T917 Astron van Parrys International is “Coach of the Year” in de UK.

Van Hool T917 Astron van Parrys International is “Coach of the Year” in de UK.

De Van Hool T917 Astron Diamond Class van de touroperator Parrys International werd verkozen tot “Coach of the Year 2011” tijdens de 57e UK Coach Rally, die op 9 en 10 april gehouden werd in het Engelse Peterborough. Deze Van Hool Astron kreeg verschillende trofeeën waaronder de zo begeerde prijs “Coach of the Year”. Ook de T916 Astron van Galloway European viel in de prijzen.

De jaarlijkse UK COACH RALLY is de ontmoetingsplaats bij uitstek voor de touringcarondernemers uit het Verenigd Koninkrijk. Allen hopen op de fel bestreden hoofdprijs “Coach of the Year”. Parrys International met zijn Van Hool T917 Astron “Diamond Class” was de terechte winnaar. Met dit voertuig zet Parrys nieuwe trends in het touringcartoerisme. De touringcar heeft 40 lederen zitplaatsen, waarvan 6 extra brede Royal Air zetels in een afgescheiden bistro ruimte. Alle zitplaatsen zijn voorzien van een individueel entertainment systeem met keuze uit films, muziek, spelletjes, live TV, enz. en klaptafeltjes. In de bistroruimte staan de zetels tegenover mekaar met een tafeltje tussenin. Achteraan is een ruime keuken voorzien met alle nodige toestellen zoals koelkasten, spoelbak met warm en koud water, microgolfoven, koffiezet en ijsmachine. Deze Astron heeft maar liefst twee toiletten aan de middendeur, één voor de dames en één voor de heren.

Deze touringcar kreeg ook nog de prijs van Top Van Hool car en Top Van Hool car, geleverd door Moseley, en de Peter Rogers Trophy.

Galloway European veroverde dan weer de prijs “Top Standard Coach” met een Van Hool T916 Astron.