Opleiding op het werk

Beroepsgroepen

Van Hool maakt deel uit van de technologische industrie en haast alle technische disciplines komen aan bod.

Geen lopende band of routinetaken maar boeiende en afwisselende jobs, uit wel 120 verschillende beroepsgroepen. Niet verwonderlijk als je naar de verscheidenheid van wagens kijkt die hier geproduceerd worden. Onze werknemers kunnen met fierheid terugblikken op hun bijdrage in de totstandkoming van onze producten, die naderhand hun weg vinden in alle werelddelen.

Beroepsgroepen

"Diversiteit is in de verschillen de gelijkenissen ontdekken."

Geen

Geen "mannenberoepen"

Steeds meer vrouwen vinden hun weg in de metaalsector. Deze positieve evolutie is het resultaat van opleidingsprojecten waardoor beroepen zoals elektricien, machinebewerker, monteur of lasser geen typische mannelijke beroepen meer zijn.

Werknemers van buitenlandse herkomst

Werknemers van buitenlandse herkomst

Om iemand in een maatschappij te helpen integreren is er niets beter dan samenwerken. Bij Van Hool zijn er meer dan 200 allochtone mensen aan het werk, gespreid over maar liefst 35 verschillende nationaliteiten.

Werknemers 45+

Werknemers 45+

Jaarlijks vinden tussen de 50 à 100 afgestudeerden de weg naar Van Hool. Ook gemotiveerde werknemers van 45 jaar en ouder kunnen bij ons aan de slag! Wij geloven in een gezonde mix van jeugdig dynamisme en ervaring.