Van Hool vandaag

Een gevarieerd gamma

Vandaag bouwt Van Hool een volledig gamma integrale autobussen en touringcars, ontwikkeld en geconstrueerd volgens de principes van de modulaire opbouw. Van Hool is daarnaast ook zijn oorspronkelijk statuut van koetswerkbouwer trouw gebleven, waardoor tevens wereldwijd geopereerd kan worden.

De afdeling Industriële Voertuigen van haar kant biedt een sterk gevarieerd gamma transportmiddelen aan waaronder huif- en schuifzeilopleggers, tank- en bulkwagens, tank- en bulkcontainers, afzettanks, afzetkasten en containerchassis, en dit in de meest verscheiden uitvoeringen en volgens de nieuwste technologieën.

De bus- en de bedrijfswagenfabriek beschikken elk over een eigen studie en ontwikkelingsafdeling die niet alleen instaat voor het ontwerpen en testen van voertuigen, maar die tevens streeft naar een voortdurende verbetering en modernisering van het machinepark.

Vandaag bouwt Van Hool een volledig gamma integrale autobussen en touringcars

Degelijkheid, kwaliteit & betrouwbaarheid

In de loop der jaren zijn de Van Hool-producten synoniem geworden voor degelijkheid, kwaliteit, betrouwbaarheid en een uiterst verzorgde afwerking. Van Hool beschikt over ISO 9001:2015 certificaat voor kwaliteits- en ISO14001:2015 voor milieuzorgsysteem.

De industriële filosofie van Van Hool bestaat erin om van bij het ontwerp een doorgedreven con-structiestandaardisatie te koppelen aan een doordachte industriële flexibiliteit die op een accurate wijze tegemoet komt aan de behoeften, van de verschillende markten.

Dankzij deze op het eerste gezicht tegengestelde principes kan Van Hool niet alleen grote series leveren, maar ook echt maatwerk, aangepast aan de wetgeving van het land van bestemming en aan de specifieke wensen van de klant. Deze twee krachtlijnen vormen samen, met de doorgedreven strategie van investeringen, innovaties en internationalisering én het vakmanschap van de Van Hool-werknemers, de basis van het succes van Van Hool.

In de loop der jaren zijn de Van Hool-producten synoniem geworden voor degelijkheid, kwaliteit, betrouwbaarheid en een uiterst verzorgde afwerking.