Autocars

Elegantie in transport

Stedentrips, interstatelijke trajecten, pendelreizen... voor elke doelgroep en voor elke bestemming hebben we de geschikte touringcar. Comfortabel en betrouwbaar, met net dat ietsje meer om de trip onvergetelijk te maken.

TX gamma

TX gamma

TX is de volgende stap in de constante evolutie van ons gamma touringcars. Het resultaat van onze voortdurende zoektocht naar een steeds hoger niveau van concept en constructie. Ervaar deze vernieuwing van Alicron tot Astromega. Zoals altijd elegant en efficiënt, tijdloos en eigentijds, met oog voor zowel passagier en bestuurder, als de omgeving.

Onze modellen:

EX gamma

EX gamma

De moderne reiziger verdient optimaal comfort en een gevoel van veiligheid tijdens lange reizen. Korte routes en geregelde lijndiensten vereisen flexibiliteit en onderhoudsvriendelijkheid. Het is voor de hedendaagse operator een uitdaging om dit alles op een ecologisch en economisch verantwoorde manier, met efficiëntie en elegantie te verwezenlijken.

Onze modellen:

Coaches USA

Coaches USA

De Amerikaanse markt met haar specifieke reglementering vraagt bijzondere voertuigtypes. Hiervoor ontwikkelen en commercialiseren we standaard touringcars, intercity coaches en dubbeldekkers, in nauwe samenwerking met onze exclusieve verdeler ABC Companies.

Onze modellen: