Over Van Hool

Van Hool vandaag

Van Hool uit België bouwt jaarlijks tot 1400 bussen en autocars en zo’n 3000 industriële voertuigen waarvan het 80% wereldwijd exporteert. Met meer dan 4500 werknemers en een compleet gamma autocars en bussen is Van Hool een belangrijke busbouwer in Europa. Daarnaast bouwt Van Hool ook een zeer uitgebreid gamma opleggers en tankcontainers. Van Hool is in deze sector onbetwist marktleider in België en bekleedt een belangrijke plaats op verschillende exportmarkten.

Van Hool vandaag
Vestigingen van Van Hool in Koningshooikt en Noord-Macedonië

Vestigingen van Van Hool in Koningshooikt en Noord-Macedonië

Meer dan 70 jaar onderweg

Al meer dan 70 jaar is Van Hool gerenommeerd voor het ontwerpen en bouwen van op maat gemaakte hoogtechnologische kwaliteitsproducten.

Opleiding op het werk

Door samenwerking met technische scholen, industriële leercontracten, en bedrijfsopleidingen houden we niet alleen de vereiste kennis en het vakmanschap op peil, maar verhogen we deze. Voor een hele reeks functies bieden wij opleidings- en tewerkstellingsmogelijkheden aan voor werkzoekenden zonder voorkennis of ervaring, maar mét motivatie en leergierigheid. Opleidingsdienst, begeleiders en ervaren vakmensen zorgen voor verdere ontwikkeling en vormen de basis voor de noodzakelijke technische innovaties binnen het bedrijf.

Opleiding op het werk