Van Hool Specials

Van Hool staat bekend om zijn eigen ontwerpen en op maat gemaakte oplossingen. De ver doorgedreven eigen aanmaak van onderdelen en de vele vakmensen bieden heel wat mogelijkheden tot het leveren van echt maatwerk. Van VIP-bussen als rijdende salons met de modernste communicatiemiddelen, over teambussen voor sportlui, tot regie- en captatiewagens, bijna alles is mogelijk. Samen met de klant wordt elk vereist onderdeel besproken en optimaal geïntegreerd in de voertuigen.

Luxe op zijn best

Van Hool heeft een rijke geschiedenis in het ontwerpen en bouwen van luxe voertuigen. Naast een luxe uitvoering van zetels en een op maat gemaakte keuken zijn er nog meer mogelijkheden. Dankzij onze interne interieurafdeling zijn hier geen grenzen. Zo kan het voertuig ook worden uitgerust met bedden, geïntegreerde tv’s, projectors, vergaderzalen, sterrenhemels, media-centers,…

Praktisch in stijl

Van Hool heeft al heel wat ijzersterke referenties opgebouwd van on-the-road teamvoertuigen voor professionele sportploegen. Elk voertuig kan uitgerust worden naar eigen voorkeur. Zo worden er luxe zetels ingebouwd en een keuken naar eigen ontwerp maar ook praktische voorzieningen zoals douches, slaapplaatsen, entertainment-centers, Wifi, stroomvoorzieningen, computeraansluitingen,... worden naar eigen keuze geïnstalleerd.

Efficiënt op weg

Van Hool heeft veel ervaring in het bouwen van demonstratie- en commandovoertuigen. Hierbij is het belangrijk dat de wagen in detail moet worden besproken met de klant. Naast een luxueuze uitvoering moet de wagen vooral ondersteuning bieden aan de klant. Zo denken we bijvoorbeeld aan commando-brandweerwagens waarbij in noodgevallen vanuit hier alle diensten kunnen worden gecoördineerd, een mobiele garage met alle tools voor het onderhoud van een race-team, een mobiel dokterskabinet of een uitzendwagen voor het coördineren van live tv-uitzendingen. De mogelijkheden zijn onbeperkt.